Vriendenboekje met naam en foto


K3 vriendenboekje met naam en foto gepersonaliseerd K3 - mijn vriendenboekje van ..... (naam kindje)
Een K3 gepersonaliseerd vriendeboek!
Je kindje wordt beste vriendinnen met  Marthe, Hanne en Klaasje! De meiden hebben elk al een pagina van het vriendenboekje persoonlijk ingevuld met leuke weetjes over hen.
De foto van je kindje wordt mee met K3 op de voorkaft van het vriendenboekje gedrukt. Net als zijn of haar naam.  Zo kan je het boekje personaliseren.
Op de eerste bladzijde hebben de meisjes van K3 ook nog een persoonlijke boodschap geschreven voor je kindje, met hun handtekeningen eronder.
Een vriendenboekje dat met veel plezier doorgegeven zal worden!
 
vriendenboekje met naam en foto - super vrienden
  Vriendenboekje - Super Vrienden van ...... (naam kindje)
Jouw kindje schittert vooraan op zijn of haar eigen vriendenboekje; met naam en foto!
Dit bijzonder mooi vormgegeven vriendenboekje kan gepersonaliseerd worden met een persoonlijke boodschap en een aantal persoonlijke gegevens van het kindje. Die worden al ingevuld op de eerste pagina.
Er is plaats voor allerlei weetjes over alle vriendjes én een tekening of een gedichtje. Dit boekje wordt een mooie herinnering.
 
vriendenboekje piraten met naam
  Piratenboek  van ..... (naam kindje)
Jouw kindje is vanaf nu beste maatjes met de piraten! In dit gepersonaliseerde piraten-vriendenboekje is plaats voor al zijn of haar piratenvrienden.
De naam van je kindje wordt op de voorkaft gedrukt. De foto van je kindje wordt op de eerste in te vullen bladzijde van het boekje gedrukt.
Op het schutblad kan je nog een persoonlijke boodschap laten drukken.
Op de website kan je een binnenblad van het boekje bekijken.
 
Vriendenboekje prinsessen thema met eigen naam op gedrukt en foto   Vriendenboekje 'prinses' met eigen naam en foto op binnenblad
Om al haar prinsessenvrienden en -vriendinnetjes in te laten schrijven. Dit kleurrijke vriendenboekje met het thema 'prinses' wordt gepersonaliseerd met de voornaam van je kindje op de voorkaft en een foto op het eerste blad van het binnenwerk.
Je kan het boekje inbladeren op de site om een beter idee te hebben van het binnenwerk.
 
vriendenboekje Jip en Janneke gepersonaliseerd met eigen naam en foto   Vriendenboekje 'Jip en Janneke' met eigen naam en foto op binnenblad
Dit vrolijke vriendenboekje van Jip en Janneke telt 40 bladzijden en wordt gepersonaliseerd met de naam van jouw kindje op de voorkaft en het eerste blad van het binnenwerk. Op de eerste bladzijde kan je meteen ook al een foto laten drukken van je kindje.
Je kan het boekje inbladeren op de site om een beter idee te hebben van het binnenwerk.
 
Vriendenboekje thema piraten met eigen naam en foto bedrukt   Vriendenboekje 'piraat' met eigen naam en foto op binnenblad
Dit stoere piratenvriendenboekje heeft 40 bladzijden en wordt bedrukt met de naam van jouw kindje op de voorkaft. Op het eerste blad van het binnenwerk wordt de naam nog eens gedrukt evenals een foto van je kindje.
Je kan het boekje online inkijken op de site om een beter idee te hebben hoe de schrijfblaadjes eruit zien.
 
Ernst Bobbie en de Rest - Vriendenboekje met je eigen naam en foto   ernst bobbie ....... (jouw naam) en de rest - Vriendenboekje
Op de foto met ernst en bobbie op elke pagina van dit vriendenboekje. Zo behoor je meteen zelf tot de 'rest'. Want ook boer Kwartel en de hoofdcommissaris komen in dit boekje. Niet om te delen met soepkippen dus!
Laat je vriendjes versteld staan van de momenten die je samen met ernst en bobbie deelt.
het vriendenboekje wordt gepersonaliseerd met jouw eigen foto en naam. Ze worden zowel op de voorkaft van het vriendenboeje gedrukt als op de binnenblaadjes.
 
 


 
Kinderboeken met
naam
Batman
Dikkie Dik
Disney
Dolfje Weerwolfje
Dora en Diego
Donald Duck
Hoe overleef ik...
Huggybird
Kameleon
Kikker
Mees Kees
Nijntje
Pietje Bell
Pim en Pom
Planes
Popstar
Prinses
Sesamstraat
Sponge Bob
Sprookjes
Superman
Woezel en Pip
 
Kinderboeken met
naam en foto
AVI leesboekjes
Dromenland
Popstar
Potjesdans
Op het potje
 
Vriendenboekjes
Vriendenboekje met naam en foto
Vriendenboekje met naam
 
Poëziealbums
Poëziealbum met naam
   
Dagboeken
Dagboek met naam
   
Volwassenen
Baantjer
Dagboek
Donald Duck
Funny Magazines
Romantische thriller
Tips en adviezen
Mijn leven als miljonair