Dikkie Dik


 
 
Dikkie Dik renkriebels gepersonaliseerd boek met naam - voorkaft
  Dikkie Dik en jij ..... (naam kindje) hebben renkriebels
Het is lente en Dikkie Dik voelt lentekriebels. Hij ziet een lammetje door het gras huppelen, hij ziet de vogels een nestje bouwen, en nog veel meer. Samen met Dikkie Dik beleeft jou kindje fijne lenteavonturen.
Het boekje telt 28 pagina's en de naam van je kindje wordt in het verhaal verwerkt alsook op de voorkaft. De boekjes van Dikkie Dik zijn verkrijgbaar met harde kaft én zachte kaft.

 
Dikkie Dik boek welterusten - gepersonaliseerd met naam
  ..... (naam kindje) gaat slapen bij Dikkie Dik
Een welterusten-verhaaltje met Dikkie Dik in de hoofdrol. Dikkie Dik moet net als jouw kindje gaan slapen maar dat lukt niet. Er is nog vanalles aan de hand dat Dikkie Dik eerst samen met jouw kindje moet oplossen. En zonder jouw kindje kan Dikkie Dik niet slapen. De naam van je kindje is meerdere keren verwerkt in het verhaal. Op de site kan je het boekje online inkijken. De boekjes van Dikkie Dik zijn verkrijgbaar met harde kaft én zachte kaft. Slaapwel!

 
dikkie dik is jarig - gepersonaliseerd boek met eigen naam
  Dikkie Dik is jarig en ..... (naam eigen kindje) viert mee
Dikkie Dik kan niet goed slapen want morgen is hij jarig. Al zijn vriendjes komen dan op bezoek en ze brengen natuurlijk cadeautjes mee. Siepje brengt ook een cadeautje mee. Van jouw kindje. Je kindje wordt doorheen het hele verhaal verschillende keren met zijn naam genoemd. Op de site kan je een voorbeeldboekje inbladeren om het verhaal te bekijken.

 
Dikkie Dik verstoppertje - gepersonaliseerd kinderboek met naam
  Dikkie Dik en ..... (naam van jouw kindje) spelen verstoppertje
Dikkie Dik en zijn vriendjes spelen verstoppertje. Maar op een keer heeft Dikkie Dik zich zo goed verstopt dat niemand hem meer vindt! Jouw kindje moet mee helpen zoeken. De naam van je (klein)kind wordt doorheen het hele verhaal verwerkt zodat hij of zij tijdens het verhaaltje regelmatig persoonlijk aangesproken wordt. Vooraan in het boekje kan je nog een persoonlijke boodschap laten verwerken.
Je kan ook een digitale versie van het boekje inbladeren.

Dikkie Dik speelt verstoppertje met jouw kind - boek met naam
 
Dikkie Dik Hoera voor jouw kindje - gepersonaliseerd boek met naam   Dikkie Dik boek. - Hoera voor ..... (naam kindje)!
Dit boek van Dikkie Dik bevat drie verhaaltjes. Bijzonder aan dit verhaal is dat niet alleen je kindje kan meespelen in het verhaal maar ook zijn of haar ouders, grootouders, broertjes of zusjes, vrienden en vriendinnetjes. Op de eerste bladzijde van dit boek kan je een persoonlijke boodschap laten drukken.
Dit boek is enkel verkrijgbaar in hardcover.
Je kan een digitaal voorbeeld van het boekje inkijken op de site.

 
Dikkie Dik viert Kerstmis met jouw kindje - Gepersonaliseerd boek met naam   Dikkie Dik viert Kerstmis met ..... (naam kindje)
Dikkie Dik viert Kerstmis met zijn vriendje Poes. Je eigen kindje speelt in dit gepersonaliseerde boek een poes en samen met de anderen beleeft hij of zij heel wat avonturen in en om de kerstboom. Pakjes krabbelen, in de boom springen, .... Alles kan met Kerst.

 
dikkie dik viert sinterklaas met jouw kindje - boek met naam
  Dikkie Dik boek viert Sinterklaas met ..... (naam kindje)
Maar liefst vier verhaaltjes waarin je kindje de rol van Beer speelt! Samen met zijn vriendjes Poes, Muis en Beer (jouw kindje) leert Dikkie de Sint kennen. Ze gaan zich verkleden als de Sint en Piet, ze snoepen van Sinterklaassnoepgoed en wonder boven wonder ligt er plots een cadeau op het dak! van wie zou dat zijn? En voor wie zou het zijn?
prijs en waar bestellen


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Kinderboeken met
eigen naam
Batman
Dikkie Dik
Disney
Dolfje Weerwolfje
Dora en Diego
Donald Duck
Frozen
Hoe overleef ik...
Huggybird
Kameleon
Kerstmis
Kikker
Lief! : Fien en Teun
Mees Kees
Nijntje
Pietje Bell
Pim en Pom
Planes
Popstar
Prinses
Sesamstraat
Sponge Bob
Sprookjes
Superman
WK 2014
Woezel en Pip
 
Kinderboeken met
eigen naam en foto
AVI leesboekjes
Dromenland
Popstar
Superkid
Op het potje
 
Vriendenboekjes
Vriendenboekje met naam en foto
Vriendenboekje met naam
 
Poëziealbums
Poëziealbum met naam
   
Dagboeken
Dagboek met naam
   
Volwassenen
Baantjer
Dagboek
Donald Duck
Funny Magazines
Romantische thriller
Tips en adviezen
Mijn leven als miljonair